Belkanto: leuk wonen met gemak!

Leuk wonen met gemak!

Belkanto is het voormalig kantoor van de belastingdienst in Heerenveen. Vandaar ook de naam BEL (belasting) KANTO (kantoor). Het kantoorpand is getransformeerd tot een prachtig woongebouw met betaalbare appartementen. In totaal zijn er 30 ruime en nette appartementen gerealiseerd met diverse afmetingen tussen de 48 en 75 m².

Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen. Alle verdiepingen zijn zowel te bereiken met de trap als de lift. Onder het gebouw bevindt zich een half verdiepte garage. Hier bestaat de mogelijkheid voor het huren van een eigen parkeerplek. Ook is er een fietsenkelder aanwezig waar je de fiets veilig kunt stallen.

Elk appartement heeft een mooie ruime woonkamer van ca. 22 tot ca. 38 m². Daarnaast hebben de meeste appartementen twee slaapkamers en zijn ze voorzien van een moderne keuken, badkamer en toilet. De appartementen worden saus- en behangklaar opgeleverd, zodat je het verder naar eigen wens kunt inrichten.

De verbouwing van Belkanto is in augustus 2015 van start gegaan. Het hele gebouw is inpandig gestript, de gevel is voorzien van Franse balkons en het terrein is opnieuw ingericht. 1 april is het gebouw opgeleverd en zijn de eerste huurders verhuisd naar Belkanto!

 

Waar vind je Belkanto?