Technische omschrijving

 

Energievoorzieningen
Elk appartement zal worden voorzien van elektrameter voor het meten van het verbruik. Er is geen gasaansluiting aanwezig in het appartementencomplex.

Keuken
Elke woning is voorzien van een standaard keukenopstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast met vriesvak.

Badkamer
De badkamer is voorzien van wit sanitair met verchroomde kranen. Het sanitair zal bestaan uit een
wastafel met spiegel en plancet, een douche met thermostatische mengkraan en een douchekop die in hoogte verstelbaar is door middel van een glijstang. De vloer van de badkamer wordt voorzien van vloertegels. De wanden worden betegeld met wandtegels tot aan het plafond.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een wit vrij hangend wandcloset. Tevens vindt u in de ruimte een wit fonteintje met verchroomde kraan. De vloer van het toilet wordt voorzien van vloertegels. De wanden worden betegeld met wandtegels tot aan het plafond.

Warmtevoorziening
De appartementen worden verwarmd d.m.v. radiatoren welke gevoed worden vanaf de CV-ketels in de gezamenlijke technische ruimte. In de appartementen wordt een warmtewisselaar geplaatst met warmtemeter.

Mechanische ventilatie
De woningen zijn uitgerust met een mechanische afzuiginstallatie in de keuken, badruimte en toilet.
De natuurlijke luchttoevoer vindt plaats via roosters in de gevel.

Wanden
De wanden van de appartementen worden behang klaar opgeleverd.

Plafonds
De plafonds van de appartementen zijn afgewerkt met spuitpleister met uitzondering van de kasten en de berging. De plafonds in de algemene ruimten worden voorzien van systeemplafonds.

Kozijnen, ramen en deuren
De buitenkozijnen zijn aluminium- of kunstofkozijnen. De kozijnen in de algemene ruimten worden uitgevoerd in hout en voorzien van binnendeuren in stompe uitvoering. De toegangskozijnen naar de appartementen worden uitgevoerd in metaal en voorzien van een geluidswerende deuren in stompe uitvoering. De binnenkozijnen in de appartementen worden uitgevoerd in plaatstalenkozijnen fabrieksmatig afgelakt, kleur wit. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte stompe deuren, kleur wit.

Parkeergelegenheid
Het is mogelijk om een eigen parkeerplaats te huren in de half verdiepte parkeerruimte. De kosten
hiervoor zijn 30,- per maand per parkeerplaats.

*Aan deze technische omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend